İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Gazipaşa İlkokulu

Nis

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 7 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Kişisel Verileri Koruma Günü için; kişisel verilerin korunması kanunda farkındalığı arttırmak ve bu bilincin öğrenciler arasında yaygınlaşmasını sağlamak için pano çalışması hazırladık.

Öğrencilerimizle kişisel verilerin ne anlama geldiği, kişisel verileri korumak için neler yapılması gerektiği anlatıldı ve konu ile ilgili video izlettirilerek bilgilendirme yapıldı.

Gazipaşa İlkokulu 'Kütüphane Haftası' okul gazetemiz yayındadır.

Şbt

Zeytinburnu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen ''Spor Her Yerde Spor Zeytinburnu'nda'' etkiliği kapsamında çeşitli branşlarda turnuvalar, gençlik spor ve yurt alanında tanıtıcı etkinliklerin yapılması planlanmaktadır.24 Şubat 2024 tarihinde 16:00-21:00 saatleri arasında Olivium Outlet Center Avm'de turnuva düzenlenecektir velilerimize duyurulur.